Bruids- & Rouwwerken

Bruidswerk

De fantasievolle en op maat gemaakte bruidsboeketten van Theater van de Bloem, zorgen voor een persoonlijke touch aan jouw liefdevolle en onvergetelijke dag. Wij zorgen ervoor dat dit de mooiste dag van je leven wordt met prachtige bloemstukken en uiteraard het bruidsboeket als aanvulling op je bruidsoutfit.

Uniek bruidsboeket

Veel mensen dromen van de perfecte bruiloft, die tot in de puntjes prachtig afgewerkt is. Dan moeten uiteraard de bloemstukken en boeketten ook perfect zijn. Elke bruid is uniek, daarom maken wij jouw bruidsboeket graag persoonlijk door de kleuren en bloemen te gebruiken die aansluiten op jouw persoonlijke stijl en voorkeur. Of je nu gaat voor diverse felgekleurde bloemen of juist voor een rustig wit boeket, wij zorgen dat het boeket precies is wat jij in gedachte had om het gangpad door te lopen en uiteraard voor het moment wanneer je het trouwboeket gooit. Bekijk onze boeketten om te kijken welke bloemen en stijlen jou aanspreken en wij maken een uniek boeket. Wil je je trouwboeket daarna liever bewaren? Dan is het ook mogelijk om een kleiner, goedkoper boeket te maken die erop lijkt om te gooien. Zo kun jij je eigen bruidsboeket nog langer koesteren.

Rouwwerk

Bloemen maken op verschillende momenten deel uit van ons leven en dus ook bij het afscheid van een dierbare. Een rouwboeket geeft troost voor de nabestaanden en toont ook de liefde voor de overledene. Bloemen kunnen een emotie overbrengen die wij vaak moeilijk kunnen verwoorden, helemaal wanneer wij zelf emotioneel zijn. Bloemen helpen u daarbij. Bij Theater van de Bloem vindt u een schitterende collectie van de meest bijzondere rouwboeketten en troostboeketten.